Dansk
 
engelsk
        Bookmark and Share    
 

Killinger

Sibiriske killinger

  

Killinger til nye hjem ses på siden: "Killinger til nye hjem"

 

Katteri DK Meldgaards er et kærligt hobby opdræt - vi er en lille familie med et hjerte, der banker for katte og har en stor passion for opdræt.

Vi er meget seriøse i vores avl og har efterhånden en del erfaring, som opdrættere inden for denne sjældne race. Vi er det ældste katteri i Danmark og startede i 2004.

Vores avlsdyr har alle afstamning fra Rusland, hvor racen oprindelig stammer fra. Men vi har efterhånden avlet de fleste af vores egne katte, igennem en del generationer. På den måde kender vi vores avlsmateriale ud og ind, og er dermed i stand til, at forudsige både sundhed, temperament og udseende rigtig godt. Dette vægter vi rigtig tungt, og det giver en god sikkerhed for den nye familie, for at de får en god killing.

Vores killinger opvokser inde i huset hos os, hvor de får den bedste start på livet, samt bliver udrustet godt til deres nye hjem, via en god socialisering hos os. De er en del af familien og lærer at omgåes andre katte, hunde og børn på en fornuftig måde.

Hos os kan man følge sin killing tæt på, idet man altid er velkommen til at komme på besøg. Derud over sender vi hver weekend nye billeder af killingerne, til deres nye familier. 

Vores killinger er i hænderne, bliver vejet, håndteret og nusset, samt får masser og kys og kram - hver eneste dag de er hos os i deres 12 uger!

Alle vores katte og killinger har en særlig plads i vores hjerter, og derfor er det meget vigtigt for os, at have en rigtig god kontakt til vores killingers nye familier, så vi kan følge dem igennem deres lange lykkelige katteliv.

Desuden er det vigtigt for vores fremtidige avl, at kende tidligere afkoms fysiske og psykiske udvikling, og vi er meget taknemmelige for at modtage billeder.

Vi importere jævnligt nye Sibiriske katte fra Rusland, hvis vi finder en helt unik og ny afstamning, så vi kan tilføre vores katteri nyt blod, og stadig holde en høj standard. Igennem årene har vi lavet utrolig mange spændende importer, og dermed rummer vores avl mange forskellige og unikke afstamninger. 
Vi har bruger meget tid på at studere stamtavler og slægtskab, for at være i stand til at selektere det absolut bedste avlsmateriale til vores katteri.

Vi opdrætter kun traditionelle Sibiriske katte, sådan som naturen har skabt dem i Sibirien, altså ikke "colourpoint Sibiriske" (også kaldet Neva Maskerade).

Alle vores avlsdyr er testet fri for sygdomme og arvelige lidelser (her i blandt hjertelidelsen HCM), før de indgår i vores avl. Alligevel giver vi garanti på vores killinger!

Vi er registreret i FIFé og vores katteri har dyrlægekontrol.

Hos os modtager vi dig med åbent sind og høj service! Vi tager desuden godt imod dig igennem hele kattens liv, uanset om du melder tilbage med positivt eller negativt nyt. Vi imødeser dig i din situation og gør vores bedste for, at du får løst dit problem og føler dig godt behandlet. 

OBS! Hvis du/i har katteallergi så læs venligst om vores testprocedure på siden "Allergivenlig race". 

katte i en bunkekattefamilie

DK Meldgaards, Laila & Mads Meldgaard Petersen | 8930 Randers NØ - Denmark | mail@katterimeldgaards-sibirisk.dk