Dansk
 
engelsk
        Bookmark and Share    
 

Venteliste

Venteliste
 
OBS! Vi tilbyder ikke længere, at opretter folk på venteliste!
Da vi efterhånden igennem mange år, har spildt for meget tid på, at kontakte folk på ventelisten, når killingerne er født, for enten ikke at blive besvaret eller få at vide, de har købt en killing et andet sted!
Fra sommeren 2017 er det først til mølle. 
Hjemmesiden vil holdes opdateret i forhold til drægtige hunkatte og tid for forventet fødsel. 
 
 


Vi har altid rigtig mange henvendelser på vores ventede killinger, hvilket ofte betyder, at vores killinger er lovet væk på forhånd til familier, som er skrevet på venteliste. 
Vi skriver gerne seriøse folk på venteliste, men vi skriver ikke urealistisk mange op i forhold til, hvor mange kuld vi planlægger inden for et år. Derfor beder vi om, og håber på, at folk vil vise den respekt for vores opdræt, at melde tilbage, hvis de af den ene eller den anden årsag, ikke er interesseret i en killing alligevel, så vi kan give pladsen på ventelisten til en anden.
 
Hvis man øsnker at blive skrevet på vores venteliste, så bedes man sende en mail med oplysninger om sig selv og hjemmet, som man kan tilbyde en killing. 
Når man ønsker at blive skrevet på vores venteliste, så bedes man oplyse, hvis man har specifikke ønsker i forhold til farve og køn. Dog skal man være opmærksom på, at jo mere specifikke ønsker man har, jo sværere kan de være at opfylde! Derfor er det ikke sikkert, at man bliver kontaktet, selvom der er født kuld, hvis ikke der er født killinger i de farver og det køn, som man har udtrykt ønske for. 
 
Vi opdrætter ikke ud fra folks ønsker men ud fra, hvad vi vurderer er det bedste for racen; bedste sammensætning af forældre mht. godt temperament, god sundhed, genetisk variation samt en god, spændende og solid stamtavle.
 
Når vi har nyfødte killinger, bliver de tilbudt til familierne på vores venteliste, ud fra hvilke ønsker man har udtrykt samt rækkefølge.
Selvom ventelisten til tider kan være lang, er det dog ikke urealistisk at vi alligevel kan tilbyde en killing, hvis man er en af dem, som er ukritisk over for farve og køn på killingen, da dem der står foran på ventelisten, måske ikke får deres ønske opfyldt i de nærmeste kuld. 
Når de nyfødte killinger er stabile i vækst (inden for den første uge), tilbydes de til familierne på ventelisten via mail. Hvis folk ikke vender tilbage inden for 1-2 døgn, så går buddet videre til den næste på ventelisten. Hvis man ikke tjekker sin mail dagligt, så bliv gerne skrevet op med et mobil nummer på ventelisten, så vi har mulighed for at sende en SMS. 

Da vi ikke bruger p-piller på vores hunkatte, af den simple årsag, at det næsten altid giver dem brystkræft på deres gamle dage, så er vi ikke i stand til at styre deres hormonelle cyklus. Det betyder at vores katte følger deres naturlige avlssæson, hvilket vil sige at en naturkat som den Sibiriske er indstillet til, at hvis den føder killinger i vinter halvåret, så dør de i frosten i Sibirien. Derfor er det naturligt for vores katte at starte parringerne i februar-marts, hvor der begynder at komme flere lyse timer i døgnet. De sidste parringer i avlssæsonen finder typisk sted senest i august - dog synkronisere vores hunkatte oftest i deres løbetider (ligesom mange andre pattedyr, der lever sammen i flok) og derfor har vi således altid det største udbud af killinger i forsommeren. En hunkat er drægtig i 63 dage (9 uger).
 
Allergikere sættes først på venteliste til en killing, når de har været igennem vores testprocedure og afklaret, om de kan tåle racen. -Altså om det overhovedet er aktuelt for dem, at få en killing, før de optager en plads på ventelisten.
Læs om allergi og testprocedure her. 
DK Meldgaards, Laila & Mads Meldgaard Petersen | 8930 Randers NØ - Denmark | Tlf.: 0045 20655058 | mail@katterimeldgaards-sibirisk.dk